DIN OFERTA NOASTRA

Instalatii de sablare prin injectie
(TS - BNP 100)

Pret 870 €

...................................................

Cabine de sablare
(TC - SB 540)

Pret 470 €

 

 


 
PRODUSE

ABRAZIVI PENTRU SABLARE

Corindon nobil

Domeniu de utilizare: Se utilizeaza la înasprirea, solzarea suprafetelor metalelor pretioase si usoare, precum si la pregatirea si curatarea suprafetelor materialelor inoxidabile. Corindonul nobil nu contine ferita, este inoxidabil.
Dimensiuni: 53 - 5600 µm
Duritate: 2050 Knopp kN/mm2

Corindon maro

Domeniu de utilizare: Este ideal pentru curatarea materialelor din otel, în cabine de sablare manuale, în cabine de sablare automate sau în aer liber. Corindonul maro are în compozitie în cantitati mai mici sau mai mari oxid de fier si alte aliaje, care influenteaza caracteristicile si durabilitatea lui.
Dimensiuni: 45 - 2800 µm
Duritate: 9 Mohs la fiecare tip

Granule de otel GH, GM si GN

Domeniul de utilizare: Granulele colturoase sunt utilizate în cabine de sablare, în instalatii de sablat de capacitate mare pentru curatari obisnuite. Se poate utiliza atat pentru indepartarea tunderului de pe suprafata materialelor de baza, cat si pentru afinarea suprafetelor în sisteme cu aer comprimat.
Dimensiuni: 0,1 - 1,7 mm (în fractii de 9)
Duritate:
GH min.60 HRc, GM 52 - 60 HRc, GN 45 - 52 HRc

Alice de otel tip S

Domeniu de utilizare: Alicele rotunde din otel sunt utilizate pentru tratarea materialelor din otel diferite profile, table etc. curatarea pieselor turnate, alicele tratate termic sunt corespunzatoare pentru operatia de ecruisare.
Dimensiuni: 0,2 - 2,4 mm (în fractii de 12)
Duritate: 40 - 50 HRc la fiecare tip

Granule inoxidabile GX si CX

Domeniu de utilizare: ambele tipuri sunt granule inoxidabile aliate cu Cr si CrNi, sunt recomandate pentru sablarea pieselor turnate din aluminiu, pentru curatarea si tratarea cuprului, bronzului si otelurilor nobile.
Dimensiuni: 0,1 - 2,0 mm (în fractii de 10)
Duritate: GX 45 HRc, CX 30 HRc

Nisip granatit

Domeniu de utilizare: nisipul granatit este o granula foarte pura, nu contine ferita, din aceasta cauza se utilizeaza pentru curatarea materialelor inoxidabile, metalelor neferoase si nobile, precum si la taierea cu jet de apa. Nisipul granatit contine în cantitati mari almandita, a carei proprietati determina tenacitatea mare a nisipului granatit. Dintre nisipurile folosite in procesul de sablare amintim aici si nisipul cuartos
Dimensiuni : 0,15 - 1,0 mm (în fractii de 3)

Margele de sticla

Domeniu de utilizare: Margelele de sticla se utilizeaza pentru tratarea suprafetelor fine, elementelor de precizie, obtinute cu tehnologii adecvate. Margelele de sticla, în fractii fine, cu forma sferica uniforma, sunt adecvate obtinerii de suprafete pretentioase. Durata de viata este influentata în mare masura de reglarea corespunzatoare a tehnologiei.
Dimensiuni: 0 - 600 µm
Duritate: 5,5 Mohs

Granule de stiuleti de porumb

Domeniu de utilizare: se utilizeaza la slefuirea, curatarea prin protejarea suprafetelor: metalelor, lemnului, produselor din fibre sintetice, materialelor plastice, peretilor, elementelor cu izolatii electrice.
Dimensiuni: 0,013 - 4,0 mm (în fractii de 7)
Duritate: 4,5 Mohs

Granule de material plastic

Domeniu de utilizare: Granulele de material plastic, pe langa curatarea suprafetelor din otel, aluminiu, suprafete galvanizate, materiale plastice industriale, sunt adecvate si departarii stratului de lac si a prafului.
Dimensiuni: 0,2 - 1,8 mm (în fractii de 4)
Duritate: 3,5-4,0 Mohs